Gram tu od dobrych paru miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Znalazlem to przez znajomego z innego watku, jako ze zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — jakies 2500 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.
Sam gram glownie w Gates of Olympus i Sweet Bonanza, standard, nie ma co ukrywac. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Wyszukiwarka niestety jest przecietne — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.
Dzial z krupierami to praktycznie w calosci Evolution co akurat jest zaleta. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, w wiekszosci anglojezyczni, polskojezycznego dealera brak — komus moze to przeszkadzac.
Bonus powitalny u nich w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Obrot x35 — standard w tej branzy. Widzialem takze jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.
Rejestracja zajela mi niecale trzy minuty, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. KYC przy pierwszej wyplacie — dowod plus rachunek, nic strasznego.
Mobilnie smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.