Gram na Mostbecie od jakichs siedmiu miesiecy, w wiekszosci sloty, sporadycznie cos z live. Wpadlem tam bo kolega z pracy gadal o tym, bez wiekszych oczekiwan. Biblioteka gier jest spory — w okolicach ponad 3 tys. gier, Pragmatic, NetEnt, Betsoft. Sweet Bonanza odpalam najczesciej, choc od miesiaca probuje nowsze rzeczy z Yggdrasil.
Jedna rzecz mnie denerwuje to filtrowanie gier — potrafi zwrocic bzdury. Pomijajac to jakos zyje. Dzial z krupierami to glownie Evolution i w tym miejscu jest naprawde dobrze — ruletki z polskojezycznym krupierem bywaja, a Crazy Time i Lightning Roulette jest ciekawsze niz wiekszosc automatow.
Startowy bonus na Mostbet to 125% od wplaty plus 250 darmowych spinow, nie wszystko naraz. Warunek obrotu x60 na spinach, co nie jest miodem, min. depozyt okolo 20 zlotych. Jak ktos szuka aktualnych kodow, to zajrzyj na [url=https://wealthyblacksuniversity.com/kod-promocyjny-mostbet-kroki-i-metody]Mostbet[/url] przed pierwsza wplata. Zakladanie konta zajela mi doslownie chwile, weryfikacja dzien roboczy.
Cashouty robie zwykle przez Skrill, idzie w pol dnia. Karta czekalem dwa dni, Bitcoin podobno najszybciej, nie testowalem osobiscie. Neteller tez jest, oraz standardowe przelewy.
Czat w Mostbet jest po polsku, ale zdarza sie drewniany jezyk. Zdarzyl mi sie przypadek z niezaliczonym bonusem — ogarneli w jakies 20 minut. Dzialaja na licencji Curacao, czyli nie MGA, trzeba wiedziec. Apka na Androida nie krzaczy sie, tylko ze na iOS jest to mniej wygodne.